Viktig info gällande bedrägeriförsök!

Det pågår just nu flera bedrägeriförsök via telefon där personen som ringer utger sig för att vara från Brottsofferjouren.Bedragarna har nu siktat in sig på nummer för våra lokala brottsofferjourer i ett försök att komma åt folks bank- eller kontouppgifter. Brottsofferjouren ber aldrig om ditt personnummer, bank-ID, eller kontouppgifter. Vi hanterar inga utbetalningar till brottsutsatta […]

Det pågår just nu flera bedrägeriförsök via telefon där personen som ringer utger sig för att vara från Brottsofferjouren.Bedragarna har nu siktat in sig på nummer för våra lokala brottsofferjourer i ett försök att komma åt folks bank- eller kontouppgifter. Brottsofferjouren ber aldrig om ditt personnummer, bank-ID, eller kontouppgifter. Vi hanterar inga utbetalningar till brottsutsatta över huvud taget.Om du drabbats av dessa bedrägeriförsök ber vi dig att polisanmäla händelsen och även kontakta oss på 116 006. På så sätt kan vi ge dig stöd och få en uppfattning om omfattningen av bedrägeriförsöken.Vi beklagar det inträffade och jobbar aktivt för att få stopp på detta.