FLICKORNA SOM SPRANG – om människohandelns bortglömda ansikte

Vilken fantastisk kväll vi fick igår. Det blev en helt otroligt intressant föreläsning och mycket bra tips för oss alla att tänka på i ett förebyggande arbete med barn och unga, och även viktig information att föra vidare till andra, både föräldrar och yrkesverksamma inom både myndigheter, organisationer med flera. Vi kan lova att ingen […]

Vilken fantastisk kväll vi fick igår.

Det blev en helt otroligt intressant föreläsning och mycket bra tips för oss alla att tänka på i ett förebyggande arbete med barn och unga, och även viktig information att föra vidare till andra, både föräldrar och yrkesverksamma inom både myndigheter, organisationer med flera. Vi kan lova att ingen gick ifrån denna föreläsning oberörd. Tack Simon Häggström för detta. Ett stort tack även till vår fantastiska vice förbundsordförande i Brottsofferjouren Sverige Monika Ekström som öppnade denna föreläsning med att berätta om just Brottsofferjourens verksamhet och hur vi kan stötta. Till sist tack till er alla som kom och lyssnade 🙏😊